E-leje ndertimi
Partneret e Cairit
Komuna e Çairit
Shoqata humanitare "Kalliri i Mirësisë" në bashkëpunim me Komunën e Çairit, Departamenti për zhvillim lokal ekonomik, ju dhuroi fëmijëve të shkollës së posaçme fillore "Idnina"
Ndihmë për qytetarët
  • Komuna e Çairit
  • Komuna e Çairit
  • Komuna e Çairit
Komuna e Çairit
image

Takim i z.Mexhiti me drejtorin e n.p “Higjiena Komunale” dhe drejtorin e n.p “Parqet dhe gjelbrimet”

Kryetari i Komunës së Çairit z.Izet Mexhiti u takua me drejtorin e n.p “Higjiena Komunale” z.Rakip Doçi, drejtorin e n.p “Parqet dhe gjelbrimet” z.Dushan Aviroviç ...
më shumë
image

Takim miqësor mes z.Izet Mexhiti dhe piktorit Reshat Ameti

Komuna e Çairit e konsideron kulturën si pjesë te pandashme të zhvillimit të çdo shoqërie. Nje përzgjedhje e gjërë e aktiviteteve kulturore dhe angazhimi ...
më shumë
image

Prof.Dr. Francesko Altimari dhe Prof.Dr.Blerim Reka për vizitë në komunën e Çairit

Sot, më datë 26.08.2014 Kryetari i Komunës së Çairit z.Izet Mexhiti priti Prof.Dr. Francesko Altimari, Shef i Katedrës së Albanologjisë, Universiteti i Kalabrisë, Kozencë ...
më shumë
Kontakte
  • Zoran Dimov- 02 2603-055

    -Person per komunikim me qytetaret te cilet kane ndonje shkalle pengese me qellim te ofrimit te ndihmes

  • Kaltrina Zekolli -02 2603-053

    -Person i atorizuar per ofrimin e informatave te karakterit publik

  • Komuna e Çairit


Sheshi Skenderbeu 3D