KOMUNA E ÇAIRIT - HYRJE
Општина Чаир

Улица „Ресенска“ во општина Чаир утреќе остане без напојување со електрична енергија

25

Улица „Ресенска“ во општина Чаир утре од 9:00 до 10:00 часот ќе остане без напојување со електрична енергија.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа од страна на екипите на „ЕВН Македонија“ АД.

You might also like