KOMUNA E ÇAIRIT - HYRJE
Општина Чаир

ГРАДОНАЧАЛНИК

Висар Ганиу е роден на 18.07.1978, во Скопје. Потекнува од едно познато интелектуално семејство кои работеа како наставници и целиот нивен живот им го посветеа на воспитание и образование на новите генерации. 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ПРОЕКТИ

ПАРТНЕРИ

eulogofinal
usaidlogofinal
undplogofinal
wblogofinal
gradskopjefinal
oemvpfinal

ОПШТИНА ЧАИР на YouTube

ОПШТИНА ЧАИР на Instagram

Наскоро...

ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ

Следете нè