Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete | Turneu në futboll të vogël

Turneu në futboll të vogël

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font

Sot më datë 03.06.2013 me fillim nga ora 15,00 në Komunën e Çairit ka filluar Turneu në futboll të vogël në mes të shkollave fillore dhe administratës komunale. Ky turne ka për qëllim të mundësoj njohjen prej më afër në mes punonjësve të arsimit dhe atyre komunal.

Turneu do të zhvillohet për disa ditë me radhë, me shpresë që ky lloj aktiviteti të mbetet traditë e cila do të zhvillohet në plan afatgjatë.

Organizator i këtij aktiviteti është vet Komuna e Çairit natyrisht me ndihmën dhe gadishmërinë e profesorëvë nga shkolla të ndryshmë fillore po në këtë komunë.

 

Pjesmarës do të jenë këto ekipe : Administrata e Komunës së Çairit, Veteranët e Komunës,  Shf. Hasan Prishtina, Shf. Adem Jashari, Shf . Liria, Shf. Vasill Gllavinov, Shf. Kongresi Manastirit, Shf. Tefejuz, Shf. Jashar Bej Shkupi,dhe  Shf.Imri Elezi.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst