Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete | NJOFTIM PËR QYTETARËT E KOMUNËS SË ÇAIRIT

NJOFTIM PËR QYTETARËT E KOMUNËS SË ÇAIRIT

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Në pajtim me aksionin e përbashkët të NP Higjiena Komunale dhe Komuna e Çairit për largimin e mbeturinave të forta-teknikë të bardhë (frigoriferë të vjetër, stufa të vjetra etj.) mobile të vjetra (fotele të vjetra, rrëgall të vjetra, dy kape, tre kanape të vjetra etj.). Aksioni do të fillon me datë 08.07.2016 (e Premte) me fillim në ora 08:00 dhe do të zgjasë deri në ora 17:00.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst