Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete | Komuna e Çairit vazhdon intenzivisht të ndihmojë të prekurit nga stuhia dhe vërshimet

Komuna e Çairit vazhdon intenzivisht të ndihmojë të prekurit nga stuhia dhe vërshimet

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Komuna e Çairit vazhdon intenzivisht të ndihmojë të prekurit nga stuhia dhe vërshimet që kapluan ditë më parë Shkupin, ndërsa pasojat dhe dëmet më të mëdha u bënë në lagjen Hasanbeg. Me këtë rast, Komuna e Çairit ka angazhuar 20 punëtorë sezonal në Hasanbeg që të ndihmojnë në eliminimin e dëmeve të shkaktuara në këtë rajon. Për tu solidarizuar dhe për t’ju ardh në ndihmë, pjesë e shtabit të emergjencës qysh nga dita e parë është edhe vet kryetari i Çairit Izet Mexhiti. Donacioni i fundit nga ana e komunës sonë është dhurimi i 30 ton ujë.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst