Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete | Vendoset sinjalizim i ri në Fushë Topanë

Vendoset sinjalizim i ri në Fushë Topanë

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Ditë më parë, Komuna e Çairit në bashkëpunim me Ministrinë e punëve të brendshme dhe Qytetin e Shkupit, ka bërë vendosjen e sinjalizimit rrugor, gjegjësisht vendosjen e semaforëve në rr.”Ferid Murat” në lagjen Fushë Topanë. Me vendosjen e semaforëve në fjalë, do të rritet niveli i sigurisë dhe rendit në komunikacionin rrugor në këtë pjesë, si dhe do të mbrohen nxënësit e institucioneve arsimore të cilët e frekuentojnë intenzivisht këtë rrugë.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst