Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete | Komuna e Çairit dhe Qyteti i Bursës ndërmarin masa për sanimin e pasojave të shkaktuara nga vërshimet

Komuna e Çairit dhe Qyteti i Bursës ndërmarin masa për sanimin e pasojave të shkaktuara nga vërshimet

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Komuna e Çairit në bashkëpunim me Qytetin e Bursës nga Republika e Turqisë, vazhdojnë të ndërmarrin masa për sanimin e pasojave të shkaktuara nga vërshimet. Sot dhe ditëve në vijim ekipet komunale po bëjnë pastrimin e kanaleve fekale dhe atmosferike në lagjet e Komunës së Çairit.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst