Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete

Aktivitete

image

Organizata Humanitare "Kalliri i Mirësisë" dekoron kryetarin e Komunës së Çairit, Izet Mexhitin

Iniciativat organizative humanitare si nevojë shoqërore për t'ju ardhur në ndihmë atyre që më shumti kanë nevojë çdoherë kanë pasur derën e hapur në Komunën

Thirrje publike për dorëzimin e iniciativës për përpilim të Planeve urbanistike

Thirrja publike shpallet në pajtueshmëri me nenin 21 nga Ligji për planifikim ...
më shumë
image

Çairi festoi festën kombëtare të arsimit - 7 Marsin

Me rastin e 130 vjetorit të festës kombëtare të arsimit, në Komunën
image

Komuna Çair dhe NP Higjiena Komunale me aksion për mbledhjen e mbeturinave të rënda

Komuna e Çairit dhe NP Higjiena Komunale njoftojnë qytetarët se në datat ...
më shumë
image

Komuna Çair dhe NP Higjiena Komunale me aksion për mbledhjen e mbeturinave të rënda

Komuna e Çairit dhe NP Higjiena Komunale njoftojnë qytetarët se në datat ...
më shumë
image

Kryetari i Komunës së Çairit intervistohet nga revista prestigjioze “The European Times"

Revista prestigjioze "The European Times" që promovon vlerat dhe potencialin ekonomik të
image

Thirrje publike për dorëzimin e iniciativës për përpilim të Planeve urbanistike

Thirrje publike për dorëzimin e iniciativës për përpilim të Planeve urbanistike. Thirrja publike ...
më shumë
image

Buxheti 2016

Shkarko buxhetin e vitit 2016.
image

PARALAJMËRIMI I MOTIT - GJATË VIKENDIT KOHË JOSTABILE, NDRYSHIM I DUKSHËM NGA E HËNA

Sipas Qendrës për menaxhim me kriza, të shtunën pasdite dhe të dielën
image

“Nëna e dashurisë së paqes”

Në mbështetje të Komunës së Çairit,me rastin e 106 vjetorit të lindjes ...
më shumë
image

Kryetari i Çairit u takua me ambasadoren e Francës Lorens Oer

Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti sot në një takim lamtumirës, ...
më shumë
image

Komuna e Çairit furnizohet me vetura elektrike

Komuna e Çairit është institucioni i parë në Republikën e Maqedonisë që ...
më shumë
image

Vendoset sinjalizim i ri në Fushë Topanë

Ditë më parë, Komuna e Çairit në bashkëpunim me Ministrinë e punëve ...
më shumë
image

Vendim për realizimin e vlerësimit strategjik

Në bazë të nenit 65 paragrafi (6) të Ligjit për mjedisin jetësor ...
më shumë
image

Komuna e Çairit vazhdon intenzivisht të ndihmojë të prekurit nga stuhia dhe vërshimet

Komuna e Çairit vazhdon intenzivisht të ndihmojë të prekurit nga stuhia dhe
image

Kryetari i Komunës Çair z. Mexhiti vizitoi lagjen Hasanbeg

Kryetari i Komunës Çair z. Mexhiti vizitoi lagjen Hasanbeg dhe familjet e
image

Mbledhje e jashtëzakonshme në Komunën e Çairit

Sot në Komunën e Çairit u mbajt mbledhje e jashtëzakonshme nga ana
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 572 | Treguar: 1 - 20