Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete

Aktivitete

image

Koce Trajanovski vizitë në Komunën e Çairit

Në kuadër të vizitave që kryetari i Qyteti të Shkupit Koce Trajanovski i zhvillon nëpër komunat e qytetit, sot u realizua edhe takimi në Komunën
më shumë
image

Kopshti i fëmijëve “Borëbardha” festoi 45 vjetorin e themelimit

Më datën 03.06.2015 kopshti i fëmijëve “Borëbardha” e festoi 45 vjetorin e
image

PDU për USHT dhe ITSHK po hyn në fazën përfundimtare

Plani Detal Urbanistik për Universitetin Shtetëror të Tetovës dhe Institutin për trashëgimi
image

Çairi ndihmon banorët e “Lagjes së trimave”

Pesëdhjetë familje nga Lagja e Trimave iu gëzuan ndihmës humanitare në të
image

Kopshti “Fidani” shënoi Ditën Botërore të Fëmijëve

Më datë 01.06.2015, IPKKF FIDANI-Çair, Shkup, mbajti një shfaqe solemne me
image

Komuna e Çairit mbështet Asociacionin për zhvillimin e komunitetit rom në Republikën e Maqedonisë “Sumnal”

Asociacioni për zhvillimin e komunitetit rom në Republikën e Maqedonisë “Sumnal” bashkëpunon
image

Konkurs për angazhimin e personave të papunësuar

Në bazë të Kontratës nr. 09-724/4, Komuna e Çairit në bashkëpunim me ...
më shumë
image

Klubi Karatesë “Forca” nxjerr kampionë në Kampionatin Ballkanik në Mal të Zi

Klubi Karatesë “Forca” nxjerr kampionë në Kampionatin Ballkanik në Mal të Zi
image

QENDRA PËR ZHVILLIM EDUKATIV DHE KULTUROR “RACIO”

Qendra për zhvillim edukativ dhe kulturor “Racio” është themeluar ne vitin 2009.
image

Fillim i bashkëpunimit për personat me aftësi të kufizuara

Sot në lokalet e Komunës së Çairit u mbajt një takim fillestar ...
më shumë
image

THIRRJE PUBLIKE

Për mbledhjen e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve financiare të Buxhetit të ...
më shumë
image

KUPA E LIDHJES SË PRIZRENIT

Me datë 24.05.2015 u zhvillua Kampionati IV-Ndërkombëtarë KUPA E LIDHJES SË PRIZRENIT, ...
më shumë
image

“Shkupi” ngriti lartë kupën e kampionit

Ka përfunduar zyrtarisht kampionati i Ligës së Dytë në futboll në Maqedoni, ...
më shumë
image

Komuna e Çairit mbështet talentët e rinj

Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti sot takoi Edita Bytyqin, fituese
image

Rikonstuohet ujësjellësi dhe asfaltohet rruga “378” në Gazi Babë

Përfundoi rikonstruimi i ujësjellësit gjegjësisht i ujit të pijshëm në rrugën “378”
image

Asociacioni për zhvillimin e komunitetit rom në Republikën e Maqedonisë “Sumnal” vizituan Komunën e Çairit

Sot, Komunën e Çairit e vizituan të rinjtë gjegjësisht volunterët dhe edukatorët
image

Punëtori në temë: “Vlerësimi i formave të komunikimit me qytetarët”

Në Komunën e Çairit u mbajt punëtori në temë: “Vlerësimi i formave
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 575 | Treguar: 181 - 200