Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete

Aktivitete

image

Mbledhje e jashtëzakonshme në Komunën e Çairit

Sot në Komunën e Çairit u mbajt mbledhje e jashtëzakonshme nga ana e Kryetarit të Këshillit të Komunës së Çairit z.Zahir Bekteshi dhe Sekretarit gjeneral
image

Ndërtohet kanalizim atmosferik në rrugët “Xhon Kenedi” dhe “Kemal Ataturk”

Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me Komunën e Çairit sot e filloi ...
më shumë
image

NJOFTIM PËR QYTETARËT E KOMUNËS SË ÇAIRIT

Në pajtim me aksionin e përbashkët të NP Higjiena Komunale dhe Komuna
image

Thirrje publike

Thirrje publike për mbledhjen e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve nga buxheti i ...
më shumë
image

Konferenca “70-vjetori i Kongresit II (IV) të NDSH-së në Shkup”

Sot më 1 qershor 20016, pikërisht në 70 vjetorin e mbajtjes së ...
më shumë
image

Komuna e Çairit shënoi “1 Qershorin-Ditën ndërkombëtare të fëmijëve”

Komuna e Çairit në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Republikës së
image

5 Qershori – “Dita ndërkombëtare e Planetit Tokë”

Në kuadër të 5 Qershorit – “Ditës ndërkombëtare të Planetit Tokë”, Komuna
image

Mexhiti, takim me kongresistin Aderholt në Uashington

Gjatë qëndrimit të tij në Uashington DC, kryetari i Komunës Çair të
image

Vendoset sinjalizimi horizontal dhe vertikal në udhëkryqin “Ferad Murat” dhe “Petar Içko”

Komuna e Çairit në bashkëpunim me n.p “Rrugët dhe rrugicat” Shkup, filloi
image

Filloi zgjerimi i bulevarit “Hristijan Todorovski Karposh”

Komuna e Çairit në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit, filluan me realizimin
image

“Valorizimi i zejeve tradicoonale Çair-Gjilan”

Është përmbyllur në Gjilan projekti 18 mujor për bashkëpunim ndërkufitar “Valorizimi i ...
më shumë
image

Rikonstruimi i tërësishëm i sinjalizimit rrugor në udhëkryqin “Kemal Sejfulla” dhe “Brigada e Dytë Maqedonase”

​Komuna e Çairit në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit dhe ndërmarrjen publike
image

Aksioni i përbashkët i NP Higjiena Komunale dhe Komunës së Çairit për mbledhjen e mbëturinës së rëndë

Me datën 22.04.2016 do të realizohet aksioni i përbashkët i NP Higjiena
image

Le të vazhdojë buzëqeshja

Fëmijët jetim bashkë me familjarët e tyre, përfaqësuesit nga OH “Kalliri Mirësisë”, ...
më shumë
image

VASHAT E KB SHKUPIT SHKRUAJNË HISTORINË NË BASKETBOLLIN VENDOR

Klubi i basketbollit Shkupi në konkurrencë të femrave ka shkruar historinë në
image

SHPK "Pakomak" trajnoi nxënësit për rëndësinë e reciklimit

Kyetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti dhe SHPK “Pakomak”, me drejtor
image

Pamje nga programi festiv nga Kopshti për fëmijë "Fidani"

Pamje nga programi festiv nga Kopshti për fëmijë "Fidani"  me rastin e ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 573 | Treguar: 21 - 40