Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete

Aktivitete

image

KONKURSI nr. 3/2016 për shitjen e mallrave të tundshme – automjeteve motorike transportuese përmes ankandit elektronik publik (së dyti herë)

1.Lëndë e shitjes   Lëndë e ankandit elektronik publik është shitja e mallrave të tundshme – automjeteve motorike transportuese në pronësi të Komunës së Çairit, në
më shumë
image

6 vjeçarja Dua Mahmudi talente e rrallë në fushën e baletit modern dhe klasik

Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti sot realizoi takim me balerinën
image

U promovua Galeria e përhershme e piktorit me famë botërore Omer Kaleshi

U promovua Galeria e përhershme e piktorit me famë botërore Omer Kaleshi ...
më shumë
image

THIRRJE PUBLIKE

Në bazë të programit për zhvillim dhe përparim të sportit dhe aktiviteteve ...
më shumë
image

Përfundoi faza e parë e rikonsturimit të ujësjellësit në lagjen Serava

Komuna e Çairit me investimet e radhës, pasiqë përfundoi instalimin e tubacioneve
image

Komuna e Çairit paiset me maqinë moderne për pastrimin e rrugëve

Sot u bë promovimi i maqinës gjegjësisht automjetit për pastrimin e rrugëve
image

Nxënësit e shkollës fillore “Ismail Qemali” vizituan komunën

Pamje nga vizita e objektit të Komunës së Çairit, me qëllim të ...
më shumë
image

Inaugurimi i Monumentit “Shqiponja” dhe i Pllakës përkujtimore

Pamje nga inaugurimi i Monumentit “Shqiponja” dhe i Pllakës përkujtimore organizuar nga ...
më shumë
image

Koncerti i grupit “Minatori” dhe “Blla blla blla”

Pamje nga Koncerti i grupit “Minatori” dhe “Blla blla blla”, organizuar ...
më shumë
image

“Ulërima e ujkut”

Pamje nga promovimi i librit “Ulërima e ujkut” nga autori Kosovar Ag
image

Pamje nga hapja solemne e “Javës së Pavarësisë së Kosovës”

Pamje nga hapja solemne e “Javës së Pavarësisë së Kosovës” në të ...
më shumë
image

Komuna e Çairit feston "Javën e Pavarësisë së Kosovës"

  Agjenda e programit per shenimin e "Javes se Pavaresise se Kosoves" nen ...
më shumë
image

Takim miqësor dhe punues me Zekirija Idrizin

Sot, Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti në një takim miqësor ...
më shumë
image

Ndërrimi i ujësjellësit të vjetër në lagjen e Gazi Babës

Investimi i radhës nga Komuna e Çairit në sferën e infrastrukturës është
image

Shkolla fillore “Kongresi Manastirit” furnizohet me nxemje qendrore

Kryetari i Këshillit të Komunës së Çairit Zahir Bekteshi dhe drejtori i
image

Aksion për mbledhjen e mbeturinës së rëndë

Në aksionin e përbashkët me NP Higjiena Komunale dhe Komunën e Çairit ...
më shumë
image

Turneu ndërkombëtar për femra në fushën e basketbollit “Çair Shkupi 2016 femrat”

Komuna e Çairit organizon turneun ndërkombëtar për femra në fushën e
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 570 | Treguar: 41 - 60