Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete

Aktivitete

image

KONKURS nr. 1/2016 për shitjen e mallrave të tundshme – automjeteve motorike përmes ankandit elektronik publik (së pari herë)

Bazuar në nenin 2, pikën 1 dhe 10, nenin 4, 46, 48 dhe nenin 49 të Ligjit për shfrytëzim dhe dispozicion të mallrave në pronësi
më shumë
image

Shkupi dhe Vlora thellojnë bashkëpunimin

Bashkëpunimi mes Vlorës dhe Shkupit, simbol të faktorit shqiptar, nis nga futbolli. Binjakëzimi ...
më shumë
image

Konferenca regjionale “Të rinjtë në politikë”

Fillimin e vitit 2016 Komuna e Çairit e filloi me Konferencën Regjionale ...
më shumë
image

Pastrimit i rrugëve nga bora

Ekipet e mirëmbajtjes dhe pastrimit të rrugëve nga bora në sezonin e
image

FESTOJMË PËR UNIVERSITETIN NË SHESHIN SKENDERBEU!

Pamje nga Sheshi Skenderbeu (29.12.2015 e martë), në ditën kur kryeqendra e
image

Komuna e Çairit i zëvendëson automjetet e vjetra zyrtare me elektrike

Këshilli i Komunës së Çairit, me propozim të kryetarit të komunës Izet ...
më shumë
image

Komuna e Çairit e miratoi buxhetin për vitin 2016

Këshilli i Komunës së Çairit më datë 20.12.2015 e miratoi buxhetin e ...
më shumë
image

Dekorohet Komuna e Çairit

Në vigjilje të ndërrimit të motmoteve, edhe Komuna e Çairit, përveç godinës
image

Komuna e Çairit iu ndau nga 2000 euro 20 zejtarëve nga Çarshia e vjetër e Shkupit

Mjetet janë të pakthyeshme, ndërsa janë siguruar nëpërmjet projektit të përkrahur nga ...
më shumë
image

Komuna Çairit bëri ndarjen e 100 paqetave me produkte ushqimore dhe higjienike

Komuna e Çairit në bashkëpunim me kompaninë “Alkaloid” Shkup, bëri ndarjen e
image

Bazari humanitar “Prej fëmijëve për fëmijët”

Pamje nga bazari humanitar “Prej fëmijëve për fëmijët” organizuar nga kopshti “Borëbardha”.
image

Delegacion nga MPB e Shkupit në takim me qytetarët e lagjes së Gazi Babës

Dje, delegacioni nga Ministria e punëve të brendshme e përbërë prej Xhevxhet ...
më shumë
image

Komuna e Çairit siguroi mjete nga IPA fondet për rritjen e punësisë dhe zvogëlimin e varfërisë

Komuna e Çairit filloi me Platformën për asistencë sociale dhe ekonomike dhe ...
më shumë
image

Ndarja e vendimeve të përhershme të punës për të punësuarit në kopshtin për fëmijë “Fidani”

Sot në kopshtin për fëmijë “Fidani” drejtoresha e kopshtit Rabije Loku dhe
image

Studentët e Fakultetit të filozofisë në USHT-së për vizitë në Komunën e Çairit

Për vizitë në Komunën e Çairit, nën udhëheqjen e profesor Driton Kuçi, ...
më shumë
image

Zëvendës ambasadori i SHBA Bart Putney për vizitë në SHF “Ismail Qemali”

Sot, në shkollën fillore “Ismail Qemali” ishte për vizitë zëvendës ambasadori ...
më shumë
image

Komuna e Çairit furnizoi 500 banka dhe karrige për shkollat fillore

09.12.2105, Shkup – Nxënësit e shkollave fillore në Komunën e Çairit do ...
më shumë
image

Ambasadori i Republikës Popullore të Kinës në takim me kryetarin e Komunës së Çairit

Ambasadori i Republikës Popullore të Kinës, Ven Shensun e vizitoi Komunën e ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 570 | Treguar: 61 - 80