Partneret e Cairit
Hyrje | Aktivitete

Aktivitete

image

Përfundoi rregullimi i trim shtigjeve dhe ndriçimit në Parkun e Gazi Babës

Kryetari i Komunës së Çairit së bashku me kryetarin e Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski, sot promovuan investimin e fundit, lëshimin në përdorim të trim
më shumë
image

Shkupi i dha mësim Vardarit milionësh

Në një ndeshje e përcjellë për 90 minuta me ofendime nga më ...
më shumë
image

Klubi i karatesë “Forca” me suksese të reja në Erzurum të Turqisë

Klubi i karatesë “Forca” mori pjesë në turneun ndërkombëtarë, të 12 me
image

Donacion nga Komuna e Çairit për banorët e rajoneve të goditura nga moti i keq në Tetovë

Komuna e Çairit do të ndanë 600.000 denarë ndihmë për banorët e ...
më shumë
image

L A J M Ë R I M

Në bazë të nenit ...
më shumë
image

Këshilli i Komunës së Çairit e miratoi projekt planin e detajuar urbanistik për Bit Pazarin

Këshilli i Komunës së Çairit në seancën e sotme e miratoi projekt ...
më shumë
image

U vendos ndriçimi publik i rrugës “192”

Komuna e Çairit perfundoi punimet në rikonstruimin e ndriçimit publik të rrugës
image

Komuna e Çairit fiton projektin e radhës nga Fondet IPA nga Programi pë Ikluzion Social

Komuna e Çairit ka fituar projekt nga Fondet IPA 2007-2013, nga Programi
image

Izet Curi solli magjinë e modës franceze në Çair

Mbrëmë në Çifte Hamam në Çarshinë e vjetër nën organizimin e Institutit
image

U asfaltuan 800m2 të rrugës “Mendeleeva”

Ka përfunduar asfaltimi prej 800 m2 i rrugës “Mendeleeva”, ndërsa në periudhën
image

Çairi furnizohet me 34 kontenjerë plastik

Hapi i radhës i ndërmarrë nga Komuna e Çairit në bashkëpunim me
image

Kupa e 8 Botrëore WKF

Me datën 03.06.2015 dhe 04.06.2015 në Umag të Kroacisë u zhvillua Kupa
image

Kryetari i Komunës së Çairit realizoi takim me përfaqësues të lartë të MPB

Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti sot realizoi takim me z.Xhevdet
image

Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti, realizoi me kompaninë holandeze Eccorys

Sot, Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti, realizoi takim me kompaninë
image

400 kandidatë shqiptarë nga Komuna e Çairit përfunduan arsimin e mesëm për të rritur

Sot, në SHMQSH “Cvetan Dimov” Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti
image

Mozaik - “Modeli për integrim të arsimit multikulturor” me sukses realizohet në Komunën e Çairit

Mozaik - “Modeli për integrim të arsimit multikulturor” me sukses realizohet në ...
më shumë
image

Nxënësit e SHMQSH “Arseni Jovkov” vizituan Komunën e Çairit

Në kuadër të planprogramit shkollor, nxënësit e vitit të parë të shkollës
image

Izet Mexhiti vizitoi qendrën për pranimin e emigrantëve në Gazi Bab

Sot, Kryetari i Komunes së Çairit Izet Mexhiti, Deputetja Ermira Mehmeti dhe
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 570 | Treguar: 141 - 160