KOMUNA E ÇAIRIT - HYRJE
Општина Чаир

Fillon sanimi i rrugëve në Çair

12

Kryetari i Komunës së Çairit dhe drejtori i Ndërmarrjes Publike “Rrugët dhe rrugicat – Shkup” z. Senad Smailoviç, pas takimit të punës që e realizuan sot në Komunën e Çairit dhe konstatimit të gjendjes faktike të rrugëve të Çairit vendosën që sanimin e rrugëve në Komunën tonë ta realizojnë në dy faza.

Faza e parë ka filluar nga dita e sotme dhe do të përfshij rrugët e Çairit të vjetër: Pavle Iliç, Dobri Daskalov, Emin Duraku, Krsto Asenov, Resenska, Arhiepiskop Dositej, Strumiçka, Vukovarska, Dizhonska, Luba Stoilkovic, Vëllezërit Rexhepagiç, Ferid Zairi, Metodija Mitevski, August Cezarec, Nikolla Maleshevski, Ronald Regan, Bllagoja Paroviç, bul. Brigada Maqedono Kosovare, bul. Brigada Maqedono Kosovare – rrugica #3, Llazo Tërpovski, Ferid Murati dhe rruga Xhon Kenedi.

Faza e dytë do të përfshijë gjitha rrugët e tjera në teritorin e Komunës së Çairit.

Ju gjithashtu mund të lexoni