KOMUNA E ÇAIRIT - HYRJE
Општина Чаир

NJOFTIM

53

Komuna Çair dhe NP Higjiena Komunale me aksion për mbledhjen e mbeturinave të rënda deri ditën e Diel (20.05.2018)

Komuna Çair njofton qytetarët se deri ditën e Dielë (20.05.2018) në orët e mbrëmjes, NP Higjiena Komunale do të bëjë mbledhjen dhe largimin e mbeturinave të rënda (aparateve të vjetra nga teknika e bardhë, televizorë, mobilje të vjetra, kauçuk etj).

Luten qytetarët që mbeturinat e rënda që i kanë destinuar për t’i hudhur ti vendosin pas shportave për mbeturina në lagjet e tyre në mënyrë që mbeturinat e rënda nuk do pengojnë lëvizjen e veturave dhe këmbësorëve që të mundet shpejt dhe në mënyrë efikase të njejtat të menjanohen nga ana e ekipeve operative.

Me respekt,
Shërbimi për informim – Komuna Çair

Ju gjithashtu mund të lexoni