Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime | Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët “Cvetan Dimov” dhe “Brigada e Dytë Maqedonase”.

Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët “Cvetan Dimov” dhe “Brigada e Dytë Maqedonase”.

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale për menaxhim me krizat të qytetit të Shkupit, nesër prej orës 08:30 deri më orën 14:30 pa energji elektrike do të jenë rrugët “Cvetan Dimov” dhe “Brigada e Dytë Maqedonase”. Ndërprerja e energjisë elektrike është për shkak të punëve teknike në elektrosistem.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst