Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime | Ndërprejrje e energjisë elektrike në rrugët "Xhon Kenedi", "Kemal Ataturk" dhe “Cvetan Dimov”

Ndërprejrje e energjisë elektrike në rrugët "Xhon Kenedi", "Kemal Ataturk" dhe “Cvetan Dimov”

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale për menaxhim me krizat të qytetit të Shkupit, nesër prej orës 08:30 deri më orën 14:30 pa energji elektrike do të jenë rrugët "Xhon Kenedi", "Kemal Ataturk" dhe “Cvetan Dimov”. Ndërprerja e energjisë elektrike është për shkak të punëve teknike në elektrosistem.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst