Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime | Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët "Cvetan Dimov", "Ferid Zairi" dhe “Braka Rexhepagiq”

Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët "Cvetan Dimov", "Ferid Zairi" dhe “Braka Rexhepagiq”

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale për menaxhim me krizat të qytetit të Shkupit, nesër prej orës 10:00 deri më orën 13:00 pa energji elektrike do të jenë rrugët "Cvetan Dimov", "Ferid Zairi" dhe “Braka Rexhepagiq”. Ndërprerja e energjisë elektrike është për shkak të punëve teknike në elektrosistem.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst