Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime | Mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve për fëmijë me aftësi të kufizuara në Shkup

Mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve për fëmijë me aftësi të kufizuara në Shkup

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Shoqata për ngritjen e vetëdijes psiko-sociale “Imago Plus” e mbështetur nga Komuna e Çairit organizon mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve për fëmijë me aftësi të kufizuara në Shkup. Fondet do të përdoren për të ndihmuar fëmijët me aftësi të kufizuara ( autizëm, sindromi doën, paralizë cerebrale, çrregullime mendore, disleksi, disgrafi) Në këtë mbrëmje, në kufi të mundësive, të pranishmit do të kontribojnë me mjete finansiare për përmirësimin e kushteve për punë dhe shkollim të fëmijëve me nevoja të posaçme në Shkup. Me prezencën e tyre, në shenjë solidariteti do të na argëtojnë këngëtarët: MIRANDA HASHANI, MUSTAFA IMERI-TAFA, VLORA BAJRAMI Moderator i mbrëmjes – AVNI QAHILI …Veprat bëmirëse, ato vullnetare dhe çdo aktivitet tjetër që i shërben humanizmit, janë guri I qoshes ipër ndërtimin e një shoqërie …

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst