Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime | Nesër pa energji elektrike do të jenë rrugët "Dizhonska", "Kosta Abrasheviq" dhe "Stojna Stefkova”.

Nesër pa energji elektrike do të jenë rrugët "Dizhonska", "Kosta Abrasheviq" dhe "Stojna Stefkova”.

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale për menaxhim me krizat të qytetit të Shkupit, nesër pa energji elektrike do të jenë rrugët "Dizhonska", "Kosta Abrasheviq" dhe "Stojna Stefkova”. Ndërprerja e energjisë elektrike është për shkak të punëve teknike në elektrosistem.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst