Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime | “Le të jetë pastër! Së bashku për Çairin”

“Le të jetë pastër! Së bashku për Çairin”

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Te nderuar, Neser, me daten 24.04.2015 me fillim ne ora 10:00 para nderteses se Komunes se Çairit, Kryetari i Komunes z.Izet Mexhiti do te mbaje konference per mediat per te promovuar disa aksione dhe ngjarje qe do organizohen ne drejtim te permiresimit dhe ngritjes se vetedijes se qytetareve per higjienen dhe mbajtjen e pastertise ne komunen tone me moton “Le te jete paster! Se bashku per Çairin”. Ai me kete rast do te potencoje disa ide dhe projekte qe do te realizohen diteve ne vijim. Prezent ne kete konference do jene edhe disa emra eminent te Komunes se Çairit nga sfera e arsimit, kultures, shkences etj. Me respekt, Sherbimi per informim, Komuna e Çairit

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst