Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime

Njoftime

image

Ekspozitë e modeleve të punuara nga nxënësit e institutit ndërkombëtarë të modës "Izet Curi" - Modelizmi

Te nderuar, Instituti ndërkombëtar i modës "Izet Curi", Ambasada e Francës në Maqedoni, Instituti Francez në Shkup dhe Komuna e Çairit ju ftojnë në hapjen e
image

Takim me Elhaida Dani

Te nderuar, Neser, me filim ne ora 18:00 ne Librarine e Çarshise, Elhaida
image

“Le të jetë pastër! Së bashku për Çairin”

Te nderuar, Neser, me daten 24.04.2015 me fillim ne ora 10:00
image

Nesër pa energji elektrike do të jenë rrugët "Dizhonska", "Kosta Abrasheviq" dhe "Stojna Stefkova”.

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale
image

Mbrëmje humanitare për mbledhjen e fondeve për fëmijë me aftësi të kufizuara në Shkup

Shoqata për ngritjen e vetëdijes psiko-sociale “Imago Plus” e mbështetur nga Komuna
image

Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët "Cvetan Dimov", "Ferid Zairi" dhe “Braka Rexhepagiq”

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale
image

Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët "Xhon Kenedi", "Kemal Ataturk" dhe “Serava”

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale
image

Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët "Xhon Kenedi", "Kemal Ataturk" dhe “Cvetan Dimov”

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale
image

Ndërprejrje e energjisë elektrike në rrugët "Xhon Kenedi", "Kemal Ataturk" dhe “Cvetan Dimov”

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale
image

Ndërprerje e energjisë elektrike në rrugët “Cvetan Dimov” dhe “Brigada e Dytë Maqedonase”.

Informohen banorët e Komunës së Çairit që sipas kumtesës së Qendrës rajonale
1 2 3 next total: 28 | Treguar: 1 - 10