Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime

Njoftime

image

Ndërprerja e lëvizjes me automjete në rrugën "145" dhe "Cvetan Dimov".

Të nderuar qytetarë më datë 25.10.2014 me fillim në ora 22,00 deri në 06,00 për shkaqe të realizimit të punëve të ujësjellësit dhe kanalizimit do
image

Filluan punimet për rindërtimin e bul. "Krste Misirkov"

Kanë filluar punimet për rindërtimin e bul.”Krste Misirkov” në lagjen Mavrovasja dhe
image

Gurthemeli i Xhamisë së re dhe Qendrës edukativo-shkencore!

Të nderuar qytetarë të Komunës së Çairit, ...
më shumë
image

NJOFTIM

Për shkak të realizimit të punëve për kyçjen e profilit 150 milimetër ...
më shumë
image

THIRRJE PUBLIKE

Për mbledhjen e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve financiare të Buxhetit të ...
më shumë
image

Njoftim

Të nderuar qytetarë të Komunës së Çairit. Për shkak të rekonstruktimit të

Aksion për pastrimin e hapësirave publike nga mbeturinat komunale

Komuna e Çairit dhe NP Higjiena Komunale më datë 12, 13,dhe 14, ...
më shumë
back 1 2 3 next total: 28 | Treguar: 11 - 20