Partneret e Cairit
Hyrje | Njoftime

Njoftime

image

Promovimi i zyrave për sektorin civil

Nesër më datë 15.03.2013, me fillim nga ora 13,00 në ambientet e Komunës së Çairit solemnisht do të bëhëtë promovimi i zyrave të parapara
image

Komuna e Çairit nesër pa ujë

Qytetarët nga legjet Gazi Babë, Çair, Butel 2, Fushë Tophanë dhe Shkup
image

Njoftim

Nesër më datë 05.03.2013 ( e marte), me fillim nga ora 12,00 ...
më shumë
image

Njoftim

  Ju ftojmë të merni pjesë në  manifestimin  dedikuar dëshmorëve të luftës , ...
më shumë
image

“OJQ QENDRA” e Komunës së Çairit

Projekti OJQ Qendra e Komunës së Çairit është projekt që Komuna ka ...
më shumë
image

Shpallje: Projekt për përmirësimin e Shërbimeve Komunale - MSIP

               MSIP-W-NCB-22-12    1.      Kjo shpallje PASON shpalljen e ...
më shumë
back 1 2 3 total: 28 | Treguar: 21 - 28