Partneret e Cairit
Hyrje | Projekte | Shpalosen rezultatet e projektit për efikasitet energjetik të ndërtesave publike në Komunën e Çairit

Shpalosen rezultatet e projektit për efikasitet energjetik të ndërtesave publike në Komunën e Çairit

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Në Komunën e Çairit u shpalosën rezultatet e projektit për efikasitet energjetik të ndërtesave publike në Komunën e Çairit, gjegjësisht efektet e futjes së rregullimit automatik të ngrohjes në shkollën fillore ”Liria”. Projekti u realizua në bazë të Memorandumit për bashkëpunim për zbatimin e Pilot Projektit për realizimin e aktiviteteve kërkimore në fushën e efikasitetit energjetik në ndërtesat publike në komunën e Çairit nënshkruar në mes të: Komunës së Çairit dhe KROBATH GROUP nga Austria.

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst