Partneret e Cairit
Hyrje | Projekte | Rinovimi i pushimores në parkun e Gazi Babës

Rinovimi i pushimores në parkun e Gazi Babës

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Përfundoi rinovimi i pushimores dhe paisjeve për rekreacion në parkun e Gazi Babës. Ky projekt u finansua nga Qyteti i Shkupit dhe buxheti i Komunës së Çairit

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst