Partneret e Cairit
Hyrje | Projekte

Projekte

image

Thirje publike për financim të aktiviteteve projektuese të shoqatave të qytetarëve dhe fondacioneve

Në bazë të Programi për financim të aktiviteteve projektuese të shoqatave të qytetarëve dhe fondacioneve për vitin 2015 në Komunën e
më shumë
image

Donacion pë rinovimin e katër banjove të dedikuara për fëmijët e kopshtit "Borëbardha"

Komuna e Çairit gjegjësisht Sektori për zhvillim lokal ekonomik në bashkëpunim me
image

Forumi në Durrës: Çairi përgatit strategji të re për zhvillim lokal ekonomik 2014-2020

Kryetari i komunës së Çairit, Izet Mexhiti ka marrë pjesë në Forumin ...
më shumë
image

Rinovimi i pushimores në parkun e Gazi Babës

Përfundoi rinovimi i pushimores dhe paisjeve për rekreacion në parkun e Gazi
image

Shpalosen rezultatet e projektit për efikasitet energjetik të ndërtesave publike në Komunën e Çairit

Në Komunën e Çairit u shpalosën rezultatet e projektit për efikasitet energjetik
image

Çairi jehoi nga koncerti madhështor në sheshin “Skenderbeu”

Mbrëmë u mbajt koncerti i shumëpritur në sheshin “Skenderbeu”, pjesë e programit
image

Filloi manifestimi "Tingujt e Çarshisë" dhe "Java arbëreshe"

Kryetari i Komunës së Çairit z.Izet Mexhiti zyrtarisht shpalli fillimin e manifestimeve
image

Filloi me manifestimin “Çarshia dhe miqtë”

Java kulturore në Komunën e Çairit me moton “Kalldërma është jetë” filloi ...
më shumë
image

Përfundoi rikonstruimi i rrugës "Jajce" në Gazi Babë

Përfundoi me sukses rikonstruimi i rrugës “Jajce” në lagjen Gazi Babë, me
image

Shtrimi i pllakave të bekatonit në rrugën “Xhon Kenedi”

Përmirësimi i infrastrukturës rrugore është një ndër prioritetet kryesore të Komunës së
1 2 3 4 next total: 37 | Treguar: 1 - 10