Partneret e Cairit
Hyrje | Projekte

Projekte

image

Memorandum bashkëpunimi me Prizrenin

Me rastin e shënimit të 5 vjetorit të pavaresisë së Republikës së Kosovës dhe me ftesën e Kryetarit të Prizrenit, Kryetari i Komunës Çairit morri
më shumë
image

Izet Mexhiti vazhdon me projektet investuese për zhvillimin e Çairit

Ministri Saraçini tha se Ministria e Ekonomisë ka përkrahur këtë iniciativë për ...
më shumë
image

Komuna e Çairit pjesë e projektit për ''Avansimin e grave”

Komuna e Çairit së bashku me organizatën gjermane Internationaler Bund (IB), organizatën ...
më shumë
image

Komuna e Çairit, model i zbatimit të masave për efikasitet energjetik

Kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti sot mirpriti Ministrin e Ekonomisë ...
më shumë
image

Hapja solemne e objektit të ri të palestrës së mundjes ‘Mentaz Allajbegu’

Më datë 24.11.2012 në komunën e Çairit u bë hapja solemne e ...
më shumë
image

Ansambli Kulturorë “Ibe Palikuqi" me objekt të ri

Sot në komunën e Çairit u bë hapja solemne e objektit të ...
më shumë
image

Ndriçohet Çarshia e vjetër

Shkup, 25 gusht- Kryetari i Çairit Izet Mexhiti, ministri i Pushtetit lokal ...
më shumë
image

Punimeve të rrugës në lagjen Serava u afrohet fundi

Rruga “Kosta Abrasheviq”, në lagjen Serava të Shkupit, e cila është në ...
më shumë
image

SHF “7 Marsi” me sallë sportive

Me iniciativë të Кomunës së Çairit, në SHF “7 marsi” kanë filluar ...
më shumë
image

Komuna e Çairit rikonstruoi edhe hapësirën te Shtëpia e Mallrave “Most”

Komuna e Çairit në bashkëpunim me qytetin e Shkupit bëri rikonstruktimin e ...
më shumë
back 1 2 3 4 next total: 37 | Treguar: 21 - 30