Partneret e Cairit
Hyrje | Projekte

Projekte

image

Përurimi i sallës sportive dhe dyshemesë të shkollës fillore “Nikolla Vapcarov”

Me datë 02.02.2009 Kryetari i Komunës së Çairit z. Izet Mexhiti bëri përurimin e sallës sportive dhe dyshemesë të shkollës fillore “Nikolla Vapcarov”.
më shumë
image

Komuna e Çairit do te pasurohet me një qendër universitare

Komuna e Çairit, e perfaqsuar nga kryeatari z-ri Izet Mexhiti dhe Universiteti ...
më shumë
image

Ndërtohet çezmja në Çarshin e Vjetër në shërbim të qytetarëve

Kryetari i komunës së Çairit, z-ri Izet Mexhiti me bashkëpunëtoret e tij ...
më shumë
image

Në Komunën e Çairit, nata bëhet ditë

Ndriçimi i rrugëve – ndërrimi i llambave elektrike Komuna e Çairit më ...
më shumë
image

Urbanizimi i lagjes Dizhon

Një ndër aktivitetet kryesore të Komunës është edhe marrëveshja e arritur për ...
më shumë
image

Riparime të Parkut të Çairit

Në parkun e Çairit janë bërë disa riparime përfundime rreth dekorimit të ...
më shumë
image

Promovim solemn të Profilit të Komunës dhe të Strategjisë për Zhvillim Ekonomik Lokal

Në orën 13:00 Komuna Çair bëri promovimin solemn të Profilit të Komunës ...
më shumë
back 1 2 3 4 total: 37 | Treguar: 31 - 37