Partneret e Cairit
Hyrje | Projekte | Për Investitorët | Pse të investohet në Komunën e Çairit?

Pse të investohet në Komunën e Çairit?

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font
image

Gati të gjitha ndërrmarjet në këtë komunë janë afariste,kështu që është e udhës që çdo afarist të kujdeset për mënyrën dhe hapësirën se ku do të investojë.

Është i kotë një ndërtim nëse nuk kujdesemi për atë që na rrethon dhe nëse i respektojmë disa nga rregullat që na imponon ky rreth, atëherë pse mos t’u mundësohet të gjithë atyre që dëshirojnë të derdhin një sasi të mundit të tyre për tu vërtetuar se edhe komuna e Çairit mund të bëhetnjë nga vendet më të dëshiruara për jetesë. Le ti lëmë kësaj komune hapësirë dhe mundësi që të kujdeset për infrastrukturën e cila kërkon angazhim të madh e veçmas kujdes duhet tu jepet institucioneve shkollore ku pjesën më të madhe të kohës e kalojnë fëmijët e tanë prej të cilëve varet investimi i nesërm. Dr.Sci.Fisnik Kasapi Ordinanca Specialistike Stomatologjike ”DENTIN”

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst