KOMUNA E ÇAIRIT - HYRJE
Општина Чаир

Shpallim punëtorët më të mirë të muajit Dhjetor të vitit 2017

16

Për angazhimin dhe kontributin e dhënë në realizimin me sukses të planit aksional për pastrimin e territorit të komunës, shpallim punëtorët më të mirë të muajit Dhjetor të vitit 2017:

Skender Alimi dhe Niko Dulevski – inspektorë për punë komunale në Komunën e Çairit.

Urime!

#letëjetëpastër

 

Skender Alimi
Niko Dulevski
Ju gjithashtu mund të lexoni