Partneret e Cairit
Hyrje | Static

Static

Plani Aksionar Lokal për çështjen handikap për Komunën Çair 2008-2010

Zhvillimi lokal është temë kryesore e diskutimeve politike kur bëhet fjalë për decentralizimin në Maqedoni. Procesi i decentralizimit në Maqedoni përparon edhe pse ende priten
më shumë

Formulare dhe kërkesa

Shkarkoni formularet dhe kerkesat e ndryshme komunale

Plane detajore vendore

Shkrakoni planet detajore vendore ne PDF format

Këshili

  Nr. Emri dhe Mbiemri Partia   1. Azam Dauti- Kryetar i Këshillit BDI-PDK   2. Shaip Zeneli BDI   3. Mukades Hajdarovska BDI   ...
më shumë
image

KRYETAR I KOMUNËS ÇAIR

Izet Mexhiti • I lindur në vitin 1977, në Shkup, • Kryetar i ...
më shumë
total: 7 | Treguar: 1 - 7