Partneret e Cairit
Hyrje | Static | Plani Aksionar Lokal për çështjen handikap për Komunën Çair 2008-2010

Plani Aksionar Lokal për çështjen handikap për Komunën Çair 2008-2010

Madhesia e germave: Decrease font Enlarge font

Zhvillimi lokal është temë kryesore e diskutimeve politike kur bëhet fjalë për decentralizimin në Maqedoni. Procesi i decentralizimit në Maqedoni përparon edhe pse ende priten zgjedhje për ndarje të obligimeve dhe kompetencave në nivel lokal dhe qendror. Decentralizimi e ofron pushtetin deri te qytetarët, e bën më të përshtatshëm dhe më të hapur, ndërsa në atë mënyrë më të përgjegjshme për nevojat e njerëzve.

Për më tepër shkarkoni PDF dokumentin

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst