Partneret e Cairit
Hyrje | Struktura | Kryetari | Intervista

Intervista

image

“Shkupin e bëmë epiqendër të shqiptarisë në Maqedoni”

Është më shumë çështje simbolike, por në plan gjithëkombëtar, ajo që është Tirana e Prishtina për shqiptarët andej, është Shkupi këndej. Dhe, kjo bëhet pas
më shumë
total: 1 | Treguar: 1 - 1