Во текот на денешниот ден го посетив Здружението за лица со посебни потреби „Мирсија“, при што со неговото раководство разговаравме за потребите, проблемите, тешкотиите и предизвиците на лицата со посебни потреби.

71
На средбата претставниците на Здружението „Мирсија“ ја презентираа својата амбициозна програма во однос на давање не само материјална помош, туку и нивните напори за морална и психолошка поддршка на лицата со попреченост.
Од наша страна понудив и морална и институционална поддршка на лицата со посебни потреби и потсетив дека секогаш и во сите области сме помагале на оваа категорија на население и ќе продолжиме со сите сили и можности да им помагаме.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе