Çairi edhe me një hapësirë të re parkimi, që shtrihet në një sipërfaqe prej 200 m2.

141
Kjo hapësirë që shton numrin e vendparkingjeve në Komunën e Çairit, gjendet në rrugën  “28 Nëntori” 13 (“Vukovarska” 13) dhe ekipet tona e kanë rregulluar sipas të gjitha standardeve.
Vend-parkingjet e reja janë kërkesë e banorëve të lagjeve tona, ndërsa vetëm katër vitet e fundit kemi krijuar thuajse 2000 vendparkingje të reja.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë