Градоначалникот Висар Ганиу се сретна со г-дин Неџат Лика, ново избран претседател на Х.О. “Калири и Миресис“

67
Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу го пречека на состанок новиот избран претседател на Х.О. “Калири и Миресис” г-дин Неџат Лика и генералниот секретар на оваа организација г-дин Абедин Арифи.
По повод оваа средба, тој им честита на новиот претседател и на неговата екипа посакувајќи им многу здравје и успех во хуманитарното дејствување во кое секогаш ќе ја имаат Општина Чаир како силен поддржувач и соработник.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе