ГРАЃАНИТЕ ПРИЈАВУВААТ, ОПШТИНАТА ИНТЕРВЕНИРА!

52

По пријавата дека во близина на О.У. “Тефејуз“ е создадена мини депонија, комуналните екипи во координација со Ј.П “Комунална Хигиена – Скопје” интервенираа веднаш и ја исчистија наведената локација.

Истотака, во текот на денешниот ден еко патролите извршија мониторинг на територијата на Општина Чаир и спречија масовно загадување во близина на Теќето во Дуќанџик опоменувајќи ги загадувачите. Екипите на општинскиот инспекторат будно ја следат ситуацијата и ќе изречат ригорозни казни за непријателите на чистата средина.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе