Започна асфалтирањето на улиците на Општина Чаир

70

По даденото ветување за подобрување на уличната инфраструктура, денес го започнавме процесот на асфалтирање на неасфалтираниот дел помеѓу улиците “Бајрам Шабани” и “Фан Ноли” во населба Гази Баба.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе