Започнуваме со првите подготовки за реализација на проектот за енергетска ефикасност

19

Започнуваме со првите подготовки за реализација на проектот за енергетска ефикасност. Токму заради тоа, Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу реализираше работен состанок со претставници од куќните совети на зградите за да се разгледа процедурата која треба да се следи и потребната документација, како и за да се овозможи консолидирање на овој вид на совети како предуслов за реализација на проектот.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе