И З В Е С Т У В А Њ Е

174

Ве известуваме дека поради организирање на мини-маратон во Чаир под мотото “Да трчаме за здравје” која ќе се одржи на 05.05.2018 (сабота) од 11:00 – 15:00 часот бараме на улицата “Кемал Сејфула“ возилата да не се паркираат на коловозот на последната лента од двете страни на улицата.

НАПОМЕНА: Ви напоменуваме доколку Вашето возило биде затекнато на споменатата локација во споменатиот временски период ќе биде отстрането од пајак – службата и сопствениците на возилата ќе ги сносат последиците согласно законските надлежности и ингеренции.

Со почит,
Служба за информирање – Општина Чаир

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе