Општина Чаир е мобилизарано во функција на зимското одржување на патиштата

97

Општина Чаир како никогаш досега ги има мобилизарано сите потребни човечки ресурси и механизација во функција на зимското одржување на патиштата, за да се овозможи слободно движење на возилата и пешаците.

Голема благодарност до сезонските работници и на договорната компанија за одржување на улици кои беа контуинурано на терен и се спремни за да интервенираат во случај да има обилни врнежи од снег и појавувањето на други пречки во сообраќајот.

Денес ги исчистивме улиците “Џон Кенеди“,“Крсте Асенов“, “Методија Митевски“, “Благоја Паровиќ“, “Роналд Реган“, “Емин Дураку“, “Чаирска“, “Никола Грчето“ и др.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе