Општинскиот инспекторат започна со ослободување на јавниот простор од узурпациите!

34

Право на секој граѓанин е да има слободен пристап на просторот каде живее и морална обврска на сите нас е да се грижиме за одржување на тој простор.

Како резултат на ова, ги ангажиравме екипите на општинскиот инспекторат за да ги отстранат поставените огради и за да и ставиме крај на узурпацијата на јавните добра.

Свесни сме дека имаме уште многу работа но со ваша помош чекориме напред со сигурни чекори. Затоа да не го узурпираме просторот кој е богатство на нашите деца.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе