Продолжуваме со процесот на реконструкција и крпење на уличните дупки со асфалт во населба Гази Баба

464

Со динамика дефинирана од страна на Секторот за урбанизам сме започнале и со неопходниот процес на реконструкција и крпење на уличните дупки со асфалт во населба Гази Баба односно на улиците “Ордан Чопела” и “Менделеева”.

Заедно со г-дин Бесник Ајети – Советник во Град Скопје, Градоначалникот на Општина Чаир г-дин Висар Ганиу денес беше на терен за да изврши непосреден надзор над работите што се извршуваат за рехабилитација на овие улици.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе