Слободното движење на граѓаните на јавните површини и градењето на легална и достојна конкуренција се неспорни приоритети

134

Слободното движење на граѓаните на јавните површини и градењето на легална и достојна конкуренција се неспорни приоритети.
Општинскиот инспекторат на Општина Чаир во соработка со инспекторатот на Град Скопје и Министерството за внатрешни работи ја реализираа следната акција за отстранување на нелегалните продавачи од тротоарите на улица “Кемал Сејфула“, “Лазар Трповски“ и јавната површина во близина на пазарот во Чаир.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе