ME NDIHMËN E MINISTRISË SË TRANSPORTIT TËRËSISHT DO TË RIKONSTRUOHET RRUGA “PARASHQEVI QERIAZI”

36
Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu, sot ka realizuar takim pune me zëvendësministrin e Transportit dhe Lidhjeve, z. Bekim Rexhepi i cili edhe i ka kumtuar se Komuna e Çairit në bazë të aplikimit në Ministrinë e Transportit për mjete të dedikuara nga Banka Botërore, ka fituar projektin për rikonstruimin e plotë të rrugës “Parashqevi Qeriazi”(Ish-Arhiepiskop Dositej) me degëzimet e saj. Siç sqaroi zëvendësministri Rexhepi, fillimi i projektit në këtë pjesë të Çairit të Vjetër do të nis pas përfundimit të prokurorimit.
Ganiu ka informuar se ndihma nga Ministria e Transportit dhe lidhjeve nuk do të ndalojë këtu sepse siç ka paralajmëruar z. Rexhepi faza e ardhshme e projektit parashikon rikonstruimin e tërësishëm të rrugës “Seravë”.
“Nikoqirin e përkujtova se investimet e këtilla në Komunën tonë janë tejet të rëndësishme sepse drejtpërdrejt ndikojnë në përmirësimin e mirëqenies së qytetarëve që është me aq peshë për ne. Njëkohësisht zëvendësministrin e Transportit dhe Lidhjeve, z. Bekim Rexhepi e falënderova pa masë për kontributin e tij që po jep për të përmirësuar jetesën e Çairasve përmes projekteve të ndryshme infrastrukturore”, ka thënë kryetari i Komunës së Çairit.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë