Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам

34

Во Владата на Република Македонија, денес со градоначалниците на општините Гостивар и Кичево, националниот координатор за спречување насилен екстремизам и борба против тероризмот и граѓанската иницијатива Центар за заедничка основа, потпишавме меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во Македонија“, кој се спроведува со сеопфатна поддршка и соработка на граѓанската иницијатива Центар за заедничка основа, амбасадите на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска и на Кралството Холандија.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе