35 m³ hedhurinë ndërtimore dhe 120 m³ mbeturina publike të mbledhura gjatë aksioneve të pastrimit në Komunën e Çairit

227

Në fund të vitit 2017 në koordinim me Qytetin e Shkupit, Ndërmarrjen Publike “Parqet dhe Gjelbërimet” dhe Ndërmarrjen Publike “Higjiena Komunale”, me qëllim organizimin e aksioneve të përbashkëta të pastrimit, në territorin e komunës sonë ishin të angazhuar 330 punëtorë me ç’rast kemi mbledhur 35 m³ hedhurinë ndërtimore dhe 120 m³ mbeturina publike.
Njëherit ju informojmë që aksionet e tilla do të jenë praktikë e vazhdueshme dhe për këtë arsye në buxhetin e Komunës së Çairit janë planifikuar mjete të caktuara për pastrimin e deponive të egra si dhe bashkëpunim ende më të thellë me Ndërmarrjen Publike “Parqet dhe Gjelbërimet” dhe Ndërmarrjen Publike “Higjiena Komunale”. Qëllimi ynë i përbashkët është ta bëjmë Çairin ndër komunat më të pastërta të Qytetit të Shkupit.

#letëjetëpastër

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ju gjithashtu mund të shfletoni

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë