𝐊𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚 𝐞 𝐂̧𝐚𝐢𝐫𝐢𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐳𝐣𝐚𝐫𝐫𝐟𝐢𝐤𝐞̈𝐬𝐢𝐭 𝐞 “𝐁𝐚𝐣𝐫𝐚𝐦 𝐌𝐢𝐟𝐭𝐚𝐫𝐢𝐭” 𝐧𝐞̈ 𝐧𝐝𝐢𝐡𝐦𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐫𝐚𝐣𝐨𝐧𝐞𝐯𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐩𝐞̈𝐫𝐟𝐬𝐡𝐢𝐫𝐚 𝐧𝐠𝐚…

Ekipi i Shoqatës së Zjarrfikësve Vullnetarë “Bajram Miftari” që funksionon në kuadër të Komunës së Çairit, në orët e hershme të mëngjesit të sotëm është nisur për ndihmë të rajoneve të përfshira nga zjarret në Nagoriç të Vjetër të rrethit…

Në Komunën e Çairit vendosëm edhe një zonë fitnesi

Ditën e sotme ekipet tona të punës kanë vendosur edhe një zonë fitnesi në territorin e Komunës së Çairit. Kjo zonë rekreimi gjendet në lagjen Fushë Tophanë. Do të vazhdojmë të vendosim pajisje fitnesi dhe të krijojmë zona të tilla…

Çairi e Presheva po binjakëzohen

Kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu sot ishte nikoqir i kryetares së Komunës së Preshevës, zonjës Ardita Sinanit dhe kryetarit e Kuvendit të Preshevës z.Sami Salihut me të cilët biseduan për shumë çështje që janë më interes të…

Komuna e Çairit me aksion për dhurimin e gjakut

Komuna e Çairit në hapësirat e saj sot organizoi aksion për dhurimin e gjakut në bashkëpunim me Institutin e Transfuziologjisë dhe Kryqin e Kuq të Çairit. Në këtë aktivitet përveç të punësuarve të komunës u inkuadruan edhe shumë…

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë